Donirajte v našo knjižnico

V Mestu žensk smo uspešno registrirale specialno knjižnico za področje sodobnih umetnosti in feminizma. Vabimo vas, da nam donirate knjige in kataloge ter tako obogatite skupne resurse, ki bodo dostopni vsem.

Knjižnične enote, ki so se v naših arhivih zbrale v zadnjih desetletjih, so v sklepnem procesu klasifikacije in bodo dostopne prek sistema Cobiss. V knjižnici se trenutno nahaja več kot 700 enot gradiva na temo feminizma, sodobne umetnosti, katalogi festivalov in ostali arhivski materiali, primerni tako za specialistične študijske namene kot splošno izobraževanje in osnovno seznanjanje s področjem. Knjižnica se nahaja v naših prostorih na Metelkovi 6, med gradivi pa boste lahko kmalu predhodno prebrskali tudi na spletu.

Želimo si, da bi bila knjižnica Mesta žensk široko dostopna skupnostna platforma, ki bi omogočala izmenjavo znanj ter izkušenj in pretok idej. Zato vas vabimo, da jo še bolj obogatite s svojimi izvodi knjižničnega gradiva in ga tako ponudite v skupnostno uporabo. Za več informacij se lahko obrnete na elektronski naslov info@cityofwomen.org.   

 

Knjige lahko pošljete na naslov:

Mesto žensk

Metelkova 6

1000 Ljubljana